Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
logo.img.alt
Αρχική Σελίδα

Shaanxi Dewin Technology Co., Ltd.

καλής ποιότητας Εργαλεία αντλιών πετρελαίου καταλυμάτων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εργαλεία αντλιών πετρελαίου καταλυμάτων για τις πωλήσεις
Παραδοθείς με την τέλεια ποιότητα και στο συμφωνηθε'ντα χρόνο, ευχαρίστηση να απασχοληθούν.

—— Yurii Pchelintsev

Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένου κάνοντας επιχειρήσεις με τη Co. τεχνολογίας Shaanxi Dewin, ΕΠΕ. Εκτιμώ πραγματικά εκεί τη συνεργασία ομάδων για την έγκαιρη παράδοση και τη συνεχή συνέχεια μέχρι την παράδοση στο βήμα πορτών μας. Θα επιθυμούσα να δώσω ειδικό χάρι στην κα Daisy που με παρείχε πλήρης υποστήριξη και η καθοδήγηση για πλήρη το προϊόν μέχρι παραδίδει. Οι προσπάθειές της είναι muc επίσης

—— Mohsin Iqbal

Το προϊόν σας προσφέρει όσο καλό κι εάν ανέμεινα, η εξυπηρέτηση πελατών που είστε πολύ καλοί, είμαι πολύ ικανοποιημένος.

—— Το Loi thanh

Πολύ ικανοποιημένος με την ποιότητα των προϊόντων, παράδοση με λίγη καθυστέρηση ενάντια.

—— Ντάνιελ Perreault

Είμαι Online Chat Now

Shaanxi Dewin Technology Co., Ltd.

1 2 3 4
Shaanxi Dewin Technology Co., Ltd. Shaanxi Dewin Technology Co., Ltd. Shaanxi Dewin Technology Co., Ltd. Shaanxi Dewin Technology Co., Ltd.
Εργαστήριο ρίψεων κύβων αργιλίου CNC Machining Workshop cnc που επεξεργάζεται τον εξοπλισμό στη μηχανή Η ομάδα επιχείρησής μας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Δελφίνι DEWIN
Αριθμός Υπαλλήλων : >100
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2011
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Dewin Group Limited ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2011. Αφιερωνόμαστε για να κατασκευάσουμε και να παρέχουμε υψηλό - ποιότητα και ρουλεμάν και σκονών υψηλής επίδοσης σαφή τμήματα μετάλλων συμπυκνωμένα μεταλλουργία. Υπό έλεγχο ISO9001 και TS16949, με την αρχή «Preventation» και της «συνεχούς βελτίωσης», υποσχόμαστε να σας δώσουμε πραγματικούς και έγκαιρος σας ανατροφοδοτήστε, βοηθήστε για να πάρετε τα κατάλληλα προϊόντα, να ενσωματώσετε και να βελτιστοποιήσετε τη αλυσίδα εφοδιασμού σας.

Shaanxi Dewin Technology Co., Ltd.

 

Τα προϊόντα μας: Κατοικία υδραντλιών, καλύψεις αντλιών πετρελαίου, μέρη ρίψεων κύβων αλουμινίου, CNC που επεξεργάζονται τα μέρη, τα υδραυλικά μέρη κυλίνδρων, τα εργαλεία αντλιών πετρελαίου, τη μόνη συμπεριφορά λίπανσης, κ.λπ. στη μηχανή.

Όλα τα προϊόντα μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με το σχέδιο.

Shaanxi Dewin Technology Co., Ltd.

 

Το εργοστάσιό μας: Επιλέγουμε συνήθως να συνεργαστούμε με τα μεγάλης κλίμακας επαγγελματικά εργοστάσια ότι πλούσια δύναμη και παρέχουμε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα η επιλογή των καλών εργοστασίων σημαίνει ότι παίρνουμε πάντα μια ευθύνη για τα προϊόντα οι ίδιοι και τους αγαπητούς πελάτες. Επιπλέον, εάν είναι απαραίτητο πηγαίνουμε να επισκεφτούμε τα εργοστάσια από μας για να πάρουμε περαιτέρω να καταλάβουμε για να εξασφαλίσουμε ότι όλα είναι πραγματικά.

Shaanxi Dewin Technology Co., Ltd.

Shaanxi Dewin Technology Co., Ltd.

 

Πελάτες: Οι μακροπρόθεσμοι συνεταιριστικοί πελάτες μας βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, espcially στην Ευρώπη και την Αμερική.

Shaanxi Dewin Technology Co., Ltd.

 

Βασική αγορά: Οι πελάτες μας προέρχονται από σε όλο τον κόσμο, ειδικά 70%-80% κυρίως στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία και ενισχύουμε συνήθως τη βαθιά εμπιστοσύνη και κρατάμε πάντα μια μόνιμη συνεργασία με τους πελάτες

Shaanxi Dewin Technology Co., Ltd.

 

Έρευνα σε μας: Για περισσότερες πληροφορίες, ολοκληρώστε την αγορά επάρχων, δεν διστάζει να μας έρθει σε επαφή με αμέσως.

Shaanxi Dewin Technology Co., Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shaanxi Dewin Technology Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-029-88993797

Φαξ: 86-021-39651130

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)